<< Екип
член на екипа

Ани Ангелова

Член

Здравейте, аз съм Ани. По образование и призвание съм музикант и учител. Родител съм на две деца. Те са ми най-голямо вдъхновение и най-красивите творби.

Завършила съм консерватория „Георге Дима“, Клуж-Напока, Румъния с класическа китара и хорово дирижиране. През годините съм участвала в различни формации по камерна и хорова музика, музикални групи, като например дуо „Гайдарови“, китарно трио „Трансилвания“, китарен ансамбъл и хор „Ave musica“ към академия „Георге Дима“, група за акустични кавъри „Karibe Balkanika“, хор „Васил Арнаудов“ – Русе.

Била съм доброволец в рамките на фестивали и в различни каузи. За развиване на личността и оцветяване на ежедневието уча нови неща, свързани с изкуства и психология, чета, пиша, рисувам и търся вдъхновение и знание във всеки и навсякъде.

Стремя се да се развивам и да израствам всеки ден и искам да мога да помагам и на други хора да се развиват и сбъдват мечтите си. А Stand Art ми дава възможност да реализирам всички тези цели съвместно с екип от компетентни и мотивирани млади хора.

Контакти