<< Екип
член на екипа

Венцислав Тодоров

Член

Аз съм Венци. Занимавам се със създаване на визуално съдържание, по конкретно реклами, музикални видео клипове и театрални трейлъри. Какво точно правя ли? Ами и аз понякога не знам, а в същото време накрая винаги се получава нещо добро. Може би се получава, защото обичам да го правя или просто защото не спирам да го правя! Това беше моето хоби, след това стана моята професия, сега е просто моята страст.

Както се очаква да кажа, аз много обичам киното. Не минава ден без да гледам филм, ако не цял, то поне част от филм или късометражен филм, или както понякога се шегувам гледам 15 реклами и лягам, тъй като това също ми е любимо занимание (а и някои реклами са си чисто кино). Театърът е другото нещо, което обичам. Не само ходя да театър, но и да прекарвам време в него дори когато няма спектакли, да присъствам на репетиции и да наблюдавам работния процес.

Искам да правя нещата така, че около мен да запалвам нови и нови хора с желание и хъс за работа и развитие, да се обединим в обща кауза и да направим нещо голямо. Това беше идеята зад създаването на Stand Art и това беше първата стъпка. Знам, че големите неща тепърва предстоят.

Контакти