<< Екип
член на екипа

Драгомир Пачников

Член

Здравейте, аз съм Драго. Завършил съм специалност маркетинг, работя на респектиращата позиция “Ръководител на лаборатория и отговорник по качеството“ в Дунавски Драгажен Флот АД, но истинската ми страст са киното, театъра, литературата и музиката. Поддържам собствен блог – “Драго ми е да ви запозная”, в който можете да прочетете ревюта на стойностни филми, сериали, книги и музика.

Голям фен съм на качественото кино, като за мен няма значение, дали един филм е нов или стар, български или чужд. Обичам да ходя на театър, както и да чета книги през свободното си време. Друго нещо, което харесвам страшно много е да ходя на живи концерти, като съм привърженик на хип-хоп културата, хардкор музиката, реге и др. Също така съм привърженик на футбола както да го гледам, така и да го играя.

StandArt е за мен чудесна възможност да участвам в инициирането на множествено културни събития, от които се нуждае град Русе. Обичам града си и искам той да се развива като привлича младите хора към изкуството и културата. Ако предам моята любов към изкуствата на поне един младеж, това ще е огромен успех.

Контакти