<< Екип
член на екипа

Ивелин Пъшев

Зам. председател

Здравейте, аз съм Ивелин, експерт маркетинг и реклама в Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе. Обичам професията си до безумие и често се определям като работохолик. Харесвам изкуството във всичките му форми и проявления. С голяма страст организирам и менажирам събития, като в последните години превърнах в лична кауза организацията и популяризацията на Международен фестивал „Живи статуи“.

Надявам се, че някак помагам на Русе да си възвърне онзи дух, за който всички сме чували, но някак сме загубили. А за да бъде разпален, понякога е необходима една малка искра. Е, в „Stand Art“ сме цели десет, смея да твърдя, големи искри!

Обичам да пътувам и изследвам нови места, култури, хора, а и самия себе си. Вярвам, че човекът и животът трябва да са в постоянно движение, което води до неизбежна промяна. От няколко години се запалих (разболях е по-точно) по шосейното колоездене и в цялото това движение, вече неизменно, присъства и колелото. Целта ми тази година е да премина маршрута „Дунав ултра“, което са си едни 712 километра, в рамките на 48 часа.