<< Екип
член на екипа

Лусина Терзиян

Член

Лусина по име, дизайнер по професия, търсач на хубавото, на истинското, на новото. Мечтател, оптимист и желател (ако тази дума съществува) да се сбъдват добри неща във вътрешния и външния свят на хората.

Лесно се захласвам по новите предизвикателства. Ако останат с мен трайно във времето, значи огънят е бил достатъчно силен не само да ме запали, но и да гори в мен. Със сигурност рисуването и танците са две от формите на изкуство, които винаги по някакъв начин присъстват в работата и начина ми на живот. Оттам и всичко, което има някакъв визуален и движенчески израз ме вълнува и интригува.

Бих била щастлива, ако ние от Stand Art успяваме да провокираме хората да си партнират повече и да създават заедно, без завист, алчност и страх. Да използваме проблемите и предизвикателствата в живота, за да го правим по-удобно и красиво място. Да развием критично мислене и жажда за изкуство и култура в подрастващите. Да разширяваме качествената публика, за да повишим и качеството на продуктите, които се предлагат.

Една от мечтите ми е да създам старчески дом, в който хората да изживяват последните си мигове в забавления, да се чувстват значими и активни.

Контакти