<< Екип
член на екипа

Николай Ангелов

Член

Здравейте, аз съм Ники. Занимавам се професионално с преводи и редакции на текстове в различни сфери. За удоволствие – свое и на публиката – отскоро превеждам и театрални пиеси. Имам особено отношение към езика като начин на себеизразяване – важно е не само какво, но и как се казва. Държа на семейството си, на свободното си време и на искрените отношения между хората. Живял съм в Румъния, Шотландия, пътувал съм доста, в крайна сметка избрах Русе. 

В живота си се стремя да науча повече за себе си и да разгърна своя потенциал. От време на време се изненадвам – например свиря на китара и пея от около 20 години, а от има-няма 4-5 дори вече не е твърде фалшиво. Не обичам да ми е трудно, но човек се развива само когато излезе от зоната си на комфорт. Страхувах се от публика – излязох на сцена в главна роля. После станах водещ на новини. Все още не съм написал книга, защото ме е страх, че някой ще я прочете.

Искам да оставя следа от себе си и да съм добър пример за двете си дъщери. Затова и станах част от екипа на Stand Art, с който правим промяната възможна. И последно, но не и по значимост, обичам животните. Затова много внимавам да не ги ям.

Контакти