<< Екип
член на екипа

Силвия Чепарова

Зам. председател

Здравейте, казвам се Силвия. По професия и образование съм графичен дизайнер. Повече от 20 години работя в областта на рекламата и визуалните изкуства. Да измислям рекламни концепции и да ги визуализирам е моето призвание.

Обичам да създавам естетика, да творя и да провокирам, да карам хората да се замислят, отправяйки им различни послания чрез визуалните изкуства. Това е моят начин да общувам и да споделям себе си. Мечтая си хората да се научат да обръщат поглед навътре към себе си и да виждат красивото – в себе си и в света, който ги заобикаля.

Страстта ми е да откривам таланта във всеки човек и да го стимулирам да се развива, а като своя мисия считам предаването на моето усещане за красота на повече хора. Иска ми се да увличам в тази мисия креативни и динамични млади хора, с които да повишим нивото на визуалната култура в обществото. А на терена на красивия ни град, екипът на Stand Art ми помага да постигам тези свои цели. Вярвам, че великите идеи се раждат от красиви умове и колкото повече идеи обменяме, толкова по-голям шанс имаме да създаваме стойностни творби.

Контакти